Langharige dwergteckels

 Onze Honden Gucci en Tos

 

guccistand1


Gucci is ons eerste langharige dwergteckel teefje. Haar stamboomnaam is Decibels Knock on my Door en ze is geboren op 27 december 2010 in de kennel Decibels van Marijke Kok.
Gucci is een mooi en lieve langharige dwergteckel. Ze is een echt meisje. Ze is heel zacht van karakter en vindt het heerlijk om op haar rug in je armen te liggen. Gucci wordt door ons "ons aupair-meisje" genoemd omdat ze altijd met de puppies van de andere honden bezig is. Ze vindt het heerlijk om met de puppies te spelen en is er zachter voor dan alle ruwharige honden die we hebben. Ondanks dat ze zo lief is, laat ze zich niet de kaas van het brood eten. Ze staat haar mannetje tussen alle ruwharen. Heel opvallend is ook dat Gucci van regen houdt. Als alle andere honden niet naar buiten willen, ligt Gucci rustig buiten in de regen.tosstand1

 

Tos is een Finse langharige dwergteckel. Zijn stamboomnaam is Quincas Ois Tosimies, zijn roepnaam is Tos, hij is geboren op 1 augustus 2011 in Finland in de kennel Quincas Ois van Anu Snellman. Marijke Kok (kennel Decibels) en ik zijn beiden eigenaar van Tos, hij woont echter bij Marijke Kok. We hebben hem gekocht omdat we hem mooi vonden en vanwege zijn mooie stamboom, die goed in de lijn past bij Gucci. Tos is een bijzonder lieve, aanhankelijke langharige dwergteckel die niet snel van zijn stuk te brengen is.

 

Tos heeft afgelopen jaar de titel Nederlands Jeugdkampioen gehaald.

Klik HIER om het document te bekijken.

 

 

 

 

eXTReMe Tracker